Huoneiston Infosivu , peruutusehdot ,  sekä tietoa Hauhon palveluista..

Avaimet :  Kun teet varauksen kotisivun kautta tarkistamme onko ajankohta vapaana ja lähetämme maksutiedot.  Muutama päivä ennen saapumista lähetämme huoneiston infosivun jossa myös avainlokeron avauskoodi.

Henkilömäärä : Huoneistoon saa majoittua varauksen mukainen henkilömäärä 1 - 4 henkilöä.   Liinavaatteet ja pyyhkeet on huoneistossa varauksen mukaisesti.

Lemmikit ja tupakointi : Lemmikkieläimiä ei sallita huoneistossa.  Pyrkimys tarjota majoitusta myös allergisille..  Tupakointi on sallittua terassialueella / ulkona.  Sisätiloissa tupakointi on kielletty.

Peruutusehdot : Asiakas peruu viimeistään 2vrk ennen saapumispäivää , ei veloitusta ja maksu palautetaan.  Mikäli peruutus tulee alle 2 vrk ennen saapumispäivää veloitamme koko majoitushinnan.  Nämä ehdot perustuvat booking.com peruutuskäytäntöön.

Siivous : Huoneiston siivous lähtöpäivänä asiakkaan toimesta. Imuri ja moppi ym löytyy eteisen kaapeista.  Mikäli huoneisto on asiakkaan jäljiltä sotkuinen veloitamme siivouksesta 50€  jälkikäteen. 

Huoneisto käytettävissä saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä luovutus klo 12 mennessä. 


HAUHON KESKUSTAN PALVELUITA :

Ruokakauppa : S-market Hauho /  Alko , kahvio 

Pizzeria : Hauhon Pizza Kebab

Ravintolat : Neljä Oravaa , Wanhan Raitin Kievari

Apteekki : Hauhon Apteekki 

Tankkaus :  ABC Hauho , automaattiasema

Autohuolto / Hinauspalvelu  S. Miettinen

Nähtävyyksiä :  Hauhon keskustassa Wanhan Raitin kylämiljöö 

Hauho Apartment ,  Lähdetie 23  as 1  , 14700 Hauho    puh +358 45 130 2003 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!